Cum alegem corect cele mai bune uși pentru casă?

cele mai bune uși pentru casă

Fiecare din noi s-a confruntat măcar o dată în viața cu dificultatea alegerii ușilor de exterior și interior pentru casă, fie că locuiți în Chișinău sau oricare altă localitate din Moldova. Când vine vorba de achiziționarea unor uși și ferestre, pe lângă aspectul estetic, care este plasat pe primul loc, se recomandă să atrageți atenția și la alți factori importanți, de care depinde nemijlocit calitatea, durata vieții, buna exploatare a acestora.

Ușile la intrare nu sunt un element de decor al casei amplasate într-un spațiu special destinat, dar niște părți componente, fără de care nu am putea asigura confortul mult dorit în orice locuință. Nu o să greșim dacă o să spunem că ușile metalice sunt cartea de vizită a fiecărei case, capabile să ne asigure un nivel maxim al securității, maximum comoditate în exploatare, dacă sunt alese și montate corect.

Aspecte primordiale în alegerea ușilor

În prezent pe piață din Moldova aveți parte de un sortiment variat al ușilor de interior / exterior modele noi, potrivite pentru fiecare, și nu vă rămâne decât să optați pentru varianta potrivită. O alternativă ușilor din magazinele specializate, sunt ușile la comandă, realizate după mărimile individuale, preferințele, necesitățile clientului. Fie că alegeți uși exterioare gata realizate, sau ați decis să comandați ușile pentru casă sau apartament la una din companiile producătoare, e important să luați în considerare câteva aspecte simple, dar foarte importante.

Alegeți modelul ușii metalice

Designul ușilor exterioare / interioare poate schimba radical imaginea întregii case, de aceea trebuie combinat cu stilul general al acesteia. În funcție de bugetul stabilit, puteți achiziționa sau realiza la comandă uși din metal, lemn, MDF, placaj finlandez, modele unice, cu mecanisme de deschidere diverse, uși duble, obișnuite, completate cu elemente decorative variate.

Stabiliți materialul din care vor fi realizate ușile

Fie că vă doriți o ușă metalica de exterioar cu placă din lemn natural, placaj laminat (finlandez), MDF, optați pentru magazine specializate, care vă oferă garanția calității materialelor. Calitatea este factorul primordial capabil să vă asigure o perioadă îndelungată de exploatare fără probleme, defecte, accidente nedorite.

Alegeți feronerie de calitate superioară

Accesoriile pentru securizare sunt capabile să vă asigure un nivel înalt de protecție, doar dacă sunt alese, montate corect. Alegeți feronerie pentru ușile exterioare din materiale rigide, trainice precum oțelul, ca să fiți siguri de rezistența acestora în timp, dar și de buna lor funcționare, indiferent cât de des sunt exploatate.

Asigurați-vă că ușile oferă protecție (izolare) fonică, termică, anti efracție

Izolarea termică / fonică sunt criteriile principale pe care trebuie să le întrunească uși de exterior calitative. Aceasta poate fi asigurată cu ajutorul plăcilor interioare utilizate, ce trebuie să aibă o structură, grosime, densitate anumită ca să-și îndeplinească în totalitate menirea. Importantă rămâne și protecția anti efracție (sistem împotriva „oaspeților” nedoriți) care vă scutește de grijile în plus, atunci când nu sunteți acasă.

Montați ușa ținând cont de toate regulile de montare

Ultimul pas este montarea ușilor, ce poate fi realizat individual, dacă posedați cunoștințele necesare, dar și de un specialist care cunoaște toate punctele primordiale în montajul ușilor, realizând procesul rapid, calitativ, fără prea multe griji, probleme.

Magazinul de uși din Chișinău, DUM.MD poate fi companionul perfect în dotarea casei dumneavoastră cu uși de calitate înaltă, la cele mai accesibile prețuri. Doar la noi găsiți numeroase modele de uși unice în stoc, cu design inedit, complex, sau puteți comanda după designul individual orice ușă, de orice complexitate. Alegând magazinul nostru aveți parte de garanția calității ușilor achiziționate, proiectare individuală gratuită luând în considerare cerințele, preferințele fiecărui client în parte, livrare, asamblare în toată Moldova de către ingineri specializați.

Magazin de uși

Dotați-vă casa cu uși calitative, moderne, doar cu Decor Uși Metalice.

Cataloagele Noastre


Feroneria Italia

descarcă catalogul

Uși de intrare în apartament 2023

descarcă catalogul

Uși de exterior

descarcă catalogul

Uși de intrare la casă pe pământ 2023

descarcă catalogul

Uși INVISIBLE 2023

descarcă catalogul

Mini catalog RODOS 2023

descarcă catalogul


© 2023. All rights reserved. Design by Diana Banaga